Hoppa till innehåll

FÖR BESÖKARE

VARFÖR SKA DU BESÖKA LANTBRUKET I CENTRUM?

Som besökare tar du del av vad hela lantbruket har att erbjuda på ett och samma ställe! Delta i ett unikt arrangemang där lantbruket flyttar in i Lidköping stad. Fokuset faller på mässans fyra tydliga fokusområden, allt för att göra det så lätt som möjligt för er besökare att hitta rätt. Inomgårdsutrustning, Maskiner, Förnödenheter, Rådgivning och Tjänster.

PETER KULLGREN INVIGER MÄSSAN

Det är med glädjande nyheter vi vill meddela att Sveriges landsbygdsminister Peter Kullgren kommer och inviger Lantbruket i Centrum! Fantastiskt roligt att mässan fått en så stor spridning och intresserar vår minister. Ni ser honom på scenen under onsdagsförmiddagen!

BOKA DIN KOSTNADSFRIA BILJETT

För första gången flyttar Lantbruket i Centrum in i Lidköping stad. Boka din kostnadsfria entrébiljett redan nu via knappen nedan!

VI HJÄLPER DIG MED DITT BOENDE

Tack vare vår rese- och logistikpartner Travel Service kan vi erbjuda en helhetslösning vad gäller boende och resa för både våra utställare och våra besökare. Klicka in på knappen nedan för att ta del av deras erbjudanden!

Idémaraton

Vi arrangerar en idémaraton under mässan för att adressera jämställdhetsfrågor och social hållbarhet inom lantbruket. Deltagare från skolor, organisationer och företag är välkomna att delta. En namnkunning jury kommer bedöma idéerna och dela ut pris till bästa idén.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan för att få mer information om vårt idémaraton!

RESTAURANGER

Eftersom mässan är mitt inne i centrum finns det ett stort utbud av restauranger i närområdet. Upptäck vilka matmöjligheter det finns nedan!

frågor och svar

Lidköping resecentrum ligger 5 minuter gång från mässan. Du tar dig lätt med buss och tåg till resecentrumet. 

Mässan är öppen mellan 09-17 båda dagarna!

Det finns parkeringsmöjligheter runt om i Lidköping. Mer information om exakt parkeringskarta kommer inom kort

Entrébiljetten till mässan är kostnadsfri. Registrera din kostnadsfria entrébiljett här!

Vi har över 100 utställare. Se vår utställarlista här!

Mer information och aktivitetsschema kommer inom kort