Hoppa till innehåll

OM MÄSSAN

MÅNGA FÖRDELAR MED ATT TA LANTBRUKET IN TILL STAN

Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och att göra detta i Lidköping kändes perfekt. Aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfter vi fram leverantörer inom lantbruk och arrangerar möten och seminarier för att lyfta de hetaste frågorna. Vi har listat flera av dessa fördelar här:

Transport

Lidköpings resecentrum (för både tåg och buss) ligger alldeles bredvid mässområdet

Faciliteter

Runt mässområdet hittar ni flertalet hotell, restauranger, mataffärer m.m

seminarier

På vår seminariescen kommer vi att lyfta de hetaste frågorna inom lantbruket.

Kostnadsfri biljett

Vi vill att alla ska ha möjlighet att besöka mässan. Klicka här för att registrera biljetten.

Nytta med nöje

Gör affärer, få rådgivning och inspiration under dagen. Promenera 2 minuter till kvällens underhållning

VÅRA FOKUSOMRÅDEN

Vi har delat in vår mässa i fyra tydliga fokusområden, allt för att göra det så lätt som möjligt för våra besökare att hitta rätt.
Inomgårdsutrustning, Maskiner, Förnödenheter och Rådgivning och Tjänster.

Mässområde Inomgårdsutrustning

PRODUKTER ANPASSADE FÖR DITT ARBETE PÅ GÅRDEN

Allt du kan tänka dig inom inomgårdsutrustning. Exempel på vad som kan visas på mässan: verkstadsutrustning, spannmålshantering, byggnadsinventarier, transport, förvaring m.m.

Mässområde Maskiner

ÖKA DIN EFFEKTIVITET, PRODUKTIVITET OCH LÖNSAMHET

Maskiner är en viktig del av lantbruksproduktionen. Exempel på maskiner som kan visas under mässan: traktorer, skördemaskiner, gödselspridare, fodervagnar, sprutor, såmaskiner, balpressar m.m.

Mässområde Förnödenheter

PRODUKTERNA SOM HJÄLPER DIG FRAMÅT MED DIN VERKSAMHET

Förnödenheter och utrustning som kan hjälpa dig driva en effektiv och lönsam lantbruksverksamhet. Exempel på förnödenheter på mässan kan vara gödsel, utsäde, reservdelar, växtskyddsmedel, drivmedel m.m.

Mässområde Rådgivning och Tjänster

VÅRA EXPERTER HJÄLPER DIG FRAMÅT

Under mässan kan du prata med experter inom allt från affärsrådgivning, bank, försäkringar, ekonomi, produktionsrådgivning m.m.

VÅRA HUVUDSPONSORER

ANDREA JOHANSSON

EVENEMANG LÄCKÖ-KINNEKULLE
”Det ska bli väldigt roligt att fylla staden med lantbruk, mässan är en del av en långsiktig satsning på att bredda Lidköpings evenemangsutbud och locka besökare till centrum. Lantbruket är viktigt för Lidköping och det här evenemanget skapar affärsmöjligheter för vårt lokala näringsliv på flera plan.”

FREDRIK BLAD

VD SPARBANKEN LIDKÖPING
”Sparbanken Lidköping är stolt huvudpartner till Lantbruket i Centrum. Lidköping med omnejd tillhör de finaste lantbruksområdena i landet och därför känns det riktigt intressant och spännande att vi får en lantbruksmässa av dignitet i Lidköping. Det lokala lantbruket och våra lantbrukskunder har alltid betytt mycket för Sparbanken Lidköping och därför känns det självklart för oss som bygdens lantbruksbank att också vara huvudpartner när ”Lantbruket i Centrum” arrangeras precis i anslutning till våra banklokaler.”

CARSTEN KLAUSEN

VD SVENSKA FODER
”Västra Götaland och Lidköping har alltid varit en viktig del i Svenska Foders historia. Det var här upprinnelsen till bolaget initierades av tre västgötska företag och vårt fina huvudkontor är beläget här. Därför är vi jätteglada över att det nu ska anordnas en mässa i Lidköping med fokus på en oerhört viktig framtidsbransch som lantbruket.”